Ny administrerende direktør i Skandinavia og Sverige

Arctic Paper Group har utsett ny ansvarig för den skandinaviska marknaden.

I anslutning till Arctic Paper Group beslut att skapa en ny skandinavisk säljorganisation har Leif-Arne Karlsen utsetts till ny VD för Arctic Paper Sverige. Leif-Arne kommer att vara ansvarig för gruppens hela skandinaviska försäljning. Utnämningen gäller från 23. september.

 Som en del av det pågående omstruktureringsarbetet inom Arctic Paper Group, har Leif-Arne Karlsen utsetts till VD för Arctic Paper Sverige, med ansvar för all skandinavisk försäljning. Leif-Arne är idag framgångsrik VD för den kombinerade Dansk/Norska verksamheten och var tidigare svensk försäljningsdirektör i Arctic Paper. Målet för den nya rollen är att utveckla synergierna och kundfördelarna som finns i en gemensam skandinavisk försäljningsorganisation.
Samtidigt kommer tidigare VD för Arctic Paper Sverige – Lars Eriksson – att lämna företaget. Efter Lars Erikssons fyra år som ansvarig för svensk försäljning tackar Arctic Paper Group honom för väl utfört arbete.

 Leif-Arne Karlsen kommenterar “Efter tolv spännande och framgångsrika år inom Arctic Paper, ser jag fram mot att få leda arbetet med vår nya skandinaviska strategi. Med min erfarenhet och positiva inställning kommer jag, tillsammans med Arctic Papers professionella försäljningsorganisation, att kunna skapa ett starkt team. Genom att arbeta tillsammans är det vårt mål att leverera ökad kundnytta på ett än effektivare och produktivare sätt.”

För ytterligare information:
Michal Sawka
Sales Director, Arctic Paper S.A.
tel. (+48) 22 20 30500
e-mail: michal.sawka@arcticpaper.com

 Leif-Arne Karlsen
Verkställande Direktör,
Arctic Paper Sverige
tel. (+47) 90092239
e-mail: leif-arne.karlsen@arcticpaper.com

torsdag, 25 sep, 2014